Menyen er asiatisk, lokalene er spennende og servicen er god.
Bra utsikt gjennom det orange vinduet ned til det store langbordet og lysekronene i hovedrommet.
Vi delte en forrettmeny med dim sum først, og dette var definitivt retten som imponerte mest. Vi fikk med tre sauser til maten, men det føltes ikke nødvendig å benytte seg av dem, de rene og veldige gode smakene i selve maten stod seg veldig godt alene! Ved et senere besøk ville jeg bare valgt meg dim sum-retter for hele måltidet, så bra!
Hovedretten var også veldig god, men her fikk du mye mer mat enn hva vi ble forespeilet. Vi ble anbefalt å ta en-to hovedretter samt en silderett hver, men for oss hadde det holdt i massevis med to retter totalt (altså halvparten av hva vi bestilte). I Norge er man ofte vant til at størrelsen på rettene synker proporsjonalt med pris og "fancyhet", men det var ikke ståa her. Så, vårt råd er å tenke på at her er det amerikanske porsjoner, før man bestiller.
Fra venstre: Stekte nudler med sopp(siderett), kamskjell med bacon, safranris med hummer
Monkfisk med peanøtter. Hot men godt (men ikke om å gjøre å få med for mye av sausen..)
Jeg synes absolutt Buddakan er verdt et besøk om man er i NY, en sterk 5'er på terningen.
For meny, bordbestilling og annen info, les her på hjemmesiden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar