Etiketter

butikktips (54) Elgseter (313) Ferie (117) hund (866) Hverdag (471) interiør (114) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (446) Matauk (62) new York (153) oppskrift (196) Reise (227) restauranttips (125) Salat (20) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 25. juni 2016

Havregrøt

Vi spiser mye havregrøt til frokost på Vinterpalasset. Enkelt og veldig godt!

5 dl vann, 5 dl skummet melk, 3 dl havregryn og 0,5 ts salt i en kjele. Kokes opp på middels varme under omrøring, skru ned temperaturen når grøten når kokepunktet. La det putre i 10-15 minutter til grøtete konsistens.

Med sukker, et lite kaneldryss, noen rosiner og hakkede mandler på toppen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar