Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 2. juni 2016

Salat til grillmaten

Vi liker veldig godt å putte noe søtt og friskt i salatene. Med jordbær minner den om 17.mai-salaten som vi har delt før, men er enda enklere.  Vi bruker salaten som tilbehør til grillmat, men den kan fint også brukes som en egen rett, da fetaost og pinjekjerner metter godt!

Begynn med 1 pk ruccolasalat.  Tilsett 1 kurv jordbær der bærene deles i 4, eller en mango som er delt i små terninger. Ta 1 pk fetaost, kutt den i terninger og tilsett i salaten. Rist 1 neve pinjekjerner (først i panne med 2-3 ss vann, fordamt vannet og tilsett 1 ts olivenolje og stek pinjekjernene gyldne) som du har oppi salaten. Avslutt med et dryss krydder (urtesalt/ salt & pepper/aromat e.l.) og 1,5 ss balsamicosirup.


Alt sammen bør blandes grundig sammen! Salaten er laget på 5 minutter og den smaker godt!


Ingrediensene


Sånn bør det se ut når du serverer!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar