Pizzastua fyller faktisk 35 åri år, og var det første pizzarestauranten i Asker sentrum. De har åpent alle dager og her er take out i tillegg til at det er koselig å sitte her. Godt med parkeringsplasser har de også.
Her er det mange forskjellige pizzaer å velge blant på menyen, og bunnen er hjemmelaget. Her finner du alle de klassiske toppingen i tillegg til flere gourmetvarianter, blant annet månedens gourmet og vinnerne av NM i amerikansk pizza i 2011 og 2017. Vi testet begge vinnerne samt kylling BBQ, og kan anbefale alle på det varmeste! Vi skal definitivt tilbake!
VINNER'N: Norgesmester 2017. Rødbetpesto, bacon, chevre, granateple, pinjekjerner, rosmarinolje og rhubarbsalat
SKOGSDRØM: Norgesmester 2011. Kantarell, steinsopp, champignon, tyttebær, bacon, persille, parmesan, trøffelolje og hvitløk.
Utsnitt fra menyen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar