Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

søndag 18. februar 2018

Pizzastua

Om du skal ut for å kose deg med pizza i Bærumstraktene, er det vel verdt å kjøre de ekstra fem minuttene til Asker for skikkelig god pizza. Broder'n hadde lest om norgesvinneren i amerikansk pizza og foreslo at vi testet stedet etter sjakksøndagen vår. På tur hjem var vi alle enige i at det var et godt valg!
Pizzastua fyller faktisk 35 åri år, og var det første pizzarestauranten i Asker sentrum. De har åpent alle dager og her er take out i tillegg til at det er koselig å sitte her. Godt med parkeringsplasser har de også.
Her er det mange forskjellige pizzaer å velge blant på menyen, og bunnen er hjemmelaget. Her finner du alle de klassiske toppingen i tillegg til flere gourmetvarianter, blant annet månedens gourmet og vinnerne av NM i amerikansk pizza i 2011 og 2017. Vi testet begge vinnerne samt kylling BBQ, og kan anbefale alle på det varmeste!  Vi skal definitivt tilbake!

VINNER'N: Norgesmester 2017. Rødbetpesto, bacon, chevre, granateple, pinjekjerner, rosmarinolje og rhubarbsalat

SKOGSDRØM: Norgesmester 2011. Kantarell, steinsopp, champignon, tyttebær, bacon, persille, parmesan, trøffelolje og hvitløk. 

Utsnitt fra menyen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar