Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

torsdag 28. juni 2018

Statholdergaarden


I dag er vi så heldige at vi kan feire 10 års bryllupsdag. Tiden flyr når en har det godt!
Til jul og bursdag har vi fått gavekort på DE HISTORISKE, midt i blinken for oss som elsker god mat og flotte omgivelser! Nå bestemte vi oss for å bruke gavekortene på å flotte oss på fin fin restaurant: Statholdergaarden, restauranten i Norden som har hatt Michelinstjerne lengst, med 21 år.
Vi gikk for smaksmenyen, det er jo ekstra spennende å få mange forskjellige, spennende smaker på et slikt sted!
Gunnar har vært her en gang betalt av jobben, fruen hadde aldri vært her før, men alltid hatt lyst. Så, vi storkoste oss, men mange deilige og spennende smaker(og heldigvis oppleves selskapet som knallbra fortsatt)!

Sulten og forventningsfull

Snacks: potetgull og kyllingchips

Appetizer: hellefisk

Appetizer: aspargessuppe

Appetizer: røkt and

Brød og smør (og selvsagt var det ramsløk i det ene smøret)

Første forrett: kamskjell

Røkt makrell

Hval

Sjøkreps

Nypotet og asparges

Piggvar

Hvilerett: agurk, grønn te og yoghurt

Kalvetartar

Dielam

Ost, Rosalita, med masse godt tilbehør

Rabarbrais

Jordbær og pasjonsfrukt


Etter desserten: rett og slett et tre med godis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar