Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 11. juni 2019

Svalbard: Gruvelageret


Skal du til Svalbard, bør du ta en tur til Gruvelageret. Som på de andre spisestedene  kan stemningen beskrives soom passe formell. Lunt og koselig (altså, du får låne tøfler når du kommer), alt inventar er gjenbruk, historie i veggene og knallgod mat, fast fireretters meny, basert på lokale råvarer.
Book bord, det vil du ikke angre på :)


En av de ansatte er fra Bulgaria, vi fikk derfor dette fantastiske fetaostbrødet med smør med røkt salt før serveringen startet

Lokal soppravioli med vintertørket Svalbardrein og soppsaus

Torskeceviche med søtpotet

Ishavsrøye med kongekrabbesaus og bakt rødbete

Ryssisk dolce lecce ostekake



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar