Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 7. mai 2020

Fornyelse i kjøkkenskuffen

Enkelte i husstanden kan av enkelte andre i husstanden beskyldes for å være gal etter kopper og servise. Og det er sant, vi har en del. MEN, som dype hverdagstallerkener, har vi brukt noen vi arvet etter husets forrige eiere. Av typen "en fra hvert prestegjeld", noen til og med med sprekk i. Vel, for litt tid siden fant vi ut sammen at det var på tide å spise av noe skikkelig til hverdags her hjemme også, og ideen om å finne et nytt hverdagsservise til middagsbruk ble født. Men så var det å finne noe man ville ha da, og som var rimelig fornuftig i pris i tillegg til det viktigste: vi skulle ha noen gode suppetallerkener. Så vi har lett og lett og lett, og det viste seg å ikke være så enkelt heller. Det handler jo ikke bare om å finne noe som funker når en først har ventet så lenge, det må være det en virkelig vil ha. Nest siste steg på veien var et servise der hver del kostet mellom 250,- og 300,- pr. del... Men, så var jeg innom Home & Cottage som ofte har mye fint til gode priser. Og oppdaget serviset Mille. Problemet var at det fantes i både hvitt og grått, og jeg måtte dermed gå enda tre tenkerunder. 
Så, dro jeg innom for å handle, uten helt å ha bestemt meg for hvilken farge. Jeg møtte heldigvis på en kollega, som kommenterte at det grå var veldig fint, og da gikk jeg for det. Vi har jo hvitt finservise, så det kan være greit å kunne variere litt. Siden det også var 25% rabatt i forrige uke, ble det 12 middagstallerkener og 12 suppetallerkener på en gang for noen pengegaver vi har fått gjennom vinteren. Og vi er så fornøyde, også etter å ha tatt det i bruk! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar