Etiketter

butikktips (58) Elgseter (318) Ferie (120) hund (916) Hverdag (492) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (451) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (232) restauranttips (129) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

mandag 5. oktober 2020

25.9.20

 

Årets viktigste dag! -Lakka og jeg er skjønt enige med så mange andre om akkurat det. Denne jakta er planen å postere. Jeg er vant med at hundene får bli med på post, det skal jo være gøy for alle, også de som ikke har hovedrollen på akkurat dette drevet. Lakka og jeg har ikke postert veldig mye opp gjennom, men når man pensjonerer seg, er det et godt alternativ. Det er fantastisk god kvalitetstid for begge to å postere sammen. 
For lagets del ble det fall i grålysningen, men det ble drev etterpå for det. Vi posterte opp to ganger denne dagen (med en liten forflytning i første runde), og hele laget samlet seg til felles hvile og bål midt på dagen. 
Det blir masse bilder her, og jeg har også sneket meg med på mange, men det er jo slikt man får tid til når man sitter på post. Og slik som livet utviklet seg noen dager senere, ble det ekstra viktig å ta det med. 

Vi er klare for elgen (Lakka har med seg sitt nye pledd å ligge på. Alle som sitter på post trenger noe under seg, så man ikke fryser på seg blærekatarr)

Kos!

Lukter godt!

Flyttet litt på oss, for å få bedre oversikt over hogstflata på andre siden av bekken. Solen kommer, på den andre siden ja... Noen timer i skyggen gjør susen... (geværet til posten innenfor oss ble helt hvitrimet)

Sette oss litt i skyggen da...

Postering kan definitivt være skikkelig god kvalitetstid

Kommer du?

Dit...

Vi går tilbake til bilen

Gutta i røyken

Godt med pause

Ut på dagens andre økt


På post!

Kommer du snart?
Vi koser oss

DET blikket ❤

Det er så deilig å være ute!Flåing av fjorku. Lakka fikk kose seg med å lukte på den først

Altså, det finnes ikke så mye koseligere enn å legge seg sammen. Det funker fint å ligge to stykker i bilen også, så lenge man er glad i hverandre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar