Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 20. mars 2016

Rosenborg-Strømsgodset

Vi kom frem til Siemensbygget med en halv times margin, Lakka & Bamse slappet av i bilen mens vi så kampen. Det var meldt surt vær, så vi hadde kledt oss veldig godt, og jammen holdt vi varmen gjennom hele kampen også!

Rosenborg vant fortjent, selv om det ble bare 1-0, Gytkjær kom altså i gang med å jobbe seg mot toppscorertittelen for 2016. Målet kom etter et flott angrep, og Midtsjø var nest sist på ballen. Etter vår mening var Midtsjø definitivt beste spiller på banen under kampen. Andre som markerte seg positivt var Jensen, Hansen og Svensson. Gytkjær ble kåret til beste spiller av tilskuerne, men det var jo på grunn av målet, selv om han også viste at han kan bli en spennende spiller å følge gjennom sesongen ut over å putte mål. Rosenborg var absolutt best, selv om Godset var inne i kampen en liten periode i andre omgang. Kampen var preget av å vare tidlig i sesongen, og at banen var nylagt og skapte en del uforutsigbare situasjoner.

Nå blir neste kamp på Ullevaal mot Vålerenga 2.4..

Lag på lag på lag på lag....

Spillerne kommer på banen til stor applaus!

Nytt banner hos Kjernen

Feiring etter 1-0

Røft for banen i dag, i pausen var 30(!) personer utpå for å dytte på plass gress og jord...