Etiketter

butikktips (49) Elgseter (250) Ferie (107) hund (736) Hverdag (363) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (190) mat (335) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (109) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

onsdag 25. mars 2020

Årskontroll

Heldigvis visste jeg ikke om denne timen før dagen før. Første gang vi skulle til dyrlegen etter 18. oktober, og jeg har ikke orket å se ned på lokalene en gang... 
Det kom påminnelse til årskontroll på melding dagen før, jeg fikk forskjøvet timen noen timer og rakk bare å få et døgn å grue meg på. Rett og slett fysisk uvel. Siden sist vi var hos dyrlegen, hadde de skiftet lokaler, men Lakka lot seg ikke lure, og brukte alle krefter for å unngå å måtte gå inn. Eieren fikk dratt henne inn dørene, og da hun var innenfor, var hun tidenes flørt med alt og alle. Smile, hilse og kose. Ville veldig gjerne ligge bak skranken med hun som jobbet der... Det var samme veterinær som sist også, noe som selvsagt også brakte frem enda mer vondt i magen... Men, Lakka gikk pent opp på bordet, ble undersøkt over, under og på sidene og fikk sine årlige reisevaksiner. Dyrlegen slet med å tro at hun er 15 år, men det vet jo vi at stemmer. Og det eneste som kunne være greit å få gjort noe med, er å få tatt en tannrens, så det får vi vurdere når koronasituasjonen har roet seg. 
Lakka gikk blid og fornøyd ut, eier tuslet lettet og takknemlig bak. og betalte gladelig et-par høvdingerfor besøket. Det ble en tur på Europris for å kjøpe godis som Lakka liker etterpå (for hun var ikke så begeistret for det jeg kjøpte hos dyrlegen...), for å si det sånn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar