Etiketter

butikktips (48) Elgseter (246) Ferie (105) hund (736) Hverdag (361) interiør (96) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

søndag 29. mars 2020

Camp Corona


Da samfunnet begynte å stenge ned, og vi innså at det blir nok Krokskogen resten av våren, og det skulle ikke overraske oss om det blir sånn til over sommeren også. I tillegg har min rolle i perioder vært slik at jeg har vært nødt til å vokte mailen for å ta imot og distribuere informasjon døgnet rundt, og det har ikke vært mulig å være hjemmefra i mange timer. Da bestemte vi oss for at vi måtte gjøre noe positivt ut av dette, skape oss et lite prosjekt. Og ideen om Camp Corona ble født. Vi fant ut at vi må finne oss et sted i gangavstand hjemmefra, så man kunne ta seg små avbrekk fra jobben, samtidig måtte det være såpass langt unna at det ble en tur av det. Vi pakket med oss "grunnutstyr" i sekkene våre og gikk ut hjemmefra. I retning høyden, for det var et ønske om å få utsikt. 
Vi fant noen elgspor og fulgte dem. Vurderte det som en god start, siden elgen gjerne trekker opp for å få oversikten. Vi fant først en fin plass, med god utsikt. Ikke noe flatt nok område for lavvo, men nydelig utsikt og trær for hengekøyer om ikke annet. Men, vi hadde god tid og tuslet litt videre, og 200 meter lenger bort fant vi det perfekte stedet. Åpent, "på kanten", flatt nok til lavvo, tær til hengekøyer og mye tørr gran. Vi hadde funnet vår Camp Corona! 
Vi lagde godt underlag å sitte på av granbar, fyrte bål, spiste pølser, drakk te, hengte opp feste til hengekøye og koste oss. Begynte å planlegge så smått hva vi skulle gjøre og hva vi skulle ha opp etter hvert.
Så pakket vi sammen og tuslet hjemover igjen. Fant tilbake til stien gjorde vi også. 
Dette blir et fint turmål fremover!

Oppover

Elgspor, vi stoler på at de viser oss veien til et fint utkikspunkt


Mye elglort i området. Her tror jeg det blir gode muligheter for nærkontakt med elg etter hvert

Første stedet vi fant... Men, vi gikk videre

Fin utsikt

HER! skal vi fyre mange bål fremover!

Pølser til middag!

Lakka ligger utpå pynten, akkurat som elgen, for å nye trekken som kommer opp

Te

Rydder oss sammen

Lakka er på vei hjem

Gunnar nyter solnedgangen på vei hjemover

Lakka løper som ei kule!

Og solen går sin gang

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar