Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

onsdag 5. august 2020

MunkholmenSiden dagen var så varm, tenkte vi at en tur ut på Munkholmen kunne gi litt bris i hårene. Vi tok båten (går hver halvtime i høysesong og hver time resten av sommerhalvåret) fra Ravnkloa og kom oss ut. Det var såpass tett trafikk at ingen trengte å vente lenge i kø. Vel ute tok vi en titt på badeplassen, på utstillingen og en tur innom kafeen. Vi ble også med på omvisning inne i tårnet, og det anbefales på det varmeste. En dvært dyktig guide, som var god på formidling viste oss rundt og fortalte historien, 30 minutter tok turen. Og Lakka var med og koste seg. Hun er jo så flink til å følge slike opplegg, så hun innrettet seg raskt til gruppen og ledet an, rene førerhunden. 
Munkholen er en spennende destinasjon med mye historie, og har opp gjennom årene tjent som både rettersted (Nidholmen), kloster, fengsel, festning og forsvarsanlegg. Startet med litt info ved inngangen


...på en varm dag på Munkholmen, drikker man selvsagt... Munkholm (munkene her ute var berømte for sitt gode øl, men det var nok ikke av den alkoholfrie typen)


Lakka drikker også ekte munkholm, hun fant en vannpytt i kjelleren hvor kruttlageret en gang var

Også lot hun seg avbilde med fattern's ølboks


På toppen


Gunnar og Lakka koser seg


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar