Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

tirsdag 20. desember 2022

Åpent julehus

 


Det har blitt en slags tradisjon å åpne dørene en av de siste dagene før jul. Folk har som regel nok med seg og sine når juleferien kommer, og da er det hyggelig å invitere inn like i forkant. Vi vet at mange har skuldrene til øra på denne tiden, derfor vil vi ikke skape ytterligere stress med en personlig invitasjon, men inviterer alle som vil. Noen ganger kan det få ned skuldrene litt å stikke til skogs, uten dekning og få litt frisk luft og/eller litt mat i magen og noen å prate litt med også. Og slik vi gjør det, velger folk om de kommer innom en rask tur eller om de blir værende noen timer, akkurat slik det passer seg. Vi begynner så tidlig at det er lys ute, slik at de som vil hogge med seg et juletre kan gjøre det også. Noen tok det også som dagens søndagstur og parkerte ved bommen og gikk opp og ned. Noen kjørte opp og gikk tur herfra også. 
Dette synes vi at er en utrolig koselig tradisjon, det blir nok en ny runde om et år 

Mat til å mette 27 munner
Lun leverpostei, diverse kjøttpålegg, eplegløgg fra Ringi (jukset litt denne gangen, det var veldig lettvint å bare kunne fylle på rett fra flaska underveis), reinsteik, caprese, baguetter, lefse, flatbrød, rødbetsalat, rakfisk, bacondadler, kjøttbullar, diverse oster med ulikt tilbehør og kjeks


Og litt søtt hadde vi også å by på: kransekake, brente mandler, godteskål, peppernøtter, sirupstynnkaker, makroner og delfiatopper

Caprese christmas style

Ostetre


Godt å finne senga for oss alle til kvelds, slitne og fornøyde


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar