Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

mandag 26. desember 2022

Julaften 2022


En veldig tradisjonell juleaften. Våknet med Skomakergata, Snakker Andersen og Askepott med julestrømpe i senga. Så rakk vi en kort luftetur før vi dro til kirken. Etter en flott julegudstjeneste, var det hjem og forberede til gjestenes ankomst. Dagens forrett ble forberedt og spist ved bålpanna: pølse i lompe. Etter at sølvguttene sang julen inn klokken fem, ble det etter hvert middag med ribbe, medister og elgstek med tilbehør og moltekrem til dessert. Så ble kakene satt på bordet og gavene åpnet. Så mye fint! 
Litt over ett var det ryddet og dekket på igjen og vi kunne bikke til sengs. 

Svipp koser seg! 


Stirrekonkurranse med Tyson, begge gutta var flinke og holdt seg rolige mens folket snakket

Fint 

Så, til det julen handler om. Lommedalen kirke er så vakker både «inni og utenpå», her er alle velkomne

Forrett

En kald og utrolig vakker dag 

Produksjon på gang

Lukta av varme molter=jul 

Dekket og klart

Skål! 


Moltekrem i krumkakeskål, tradisjonen tro 


..og når middagen er gjennomført, står kaker og pakker for tur. 
18 slag på fatet her, og da hadde jeg til og med glemt å legge på sofinene. Så, 19 slag, ble det


Papiret er på vei av 


Svipp, god og mett og gave rundt halsen 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar