Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 21. mai 2024

Going west

 

Så er katta ute av sekken, og jobbene våre er informert: vi skal flytte utenlands for en stund, nærmere bestemt Florida! Gunnar har fått seg ny jobb, resten av flokken blir med for å passe hus. Gunnar drar allerede 13.juni! Vi andre kommer etter i november, da skal skolen ha fått på plass ny rektor. Det er viktig for meg at skolen får best mulig stabilitet nå, når jeg med å slutte skaper uro i organisasjonen. 

Dette skal bli spennende, vi skal prøve noe helt nytt! Gunnar er motivert for ny jobb og vi gleder oss til å gjøre noe helt annet. Slippe litt taket og bare flyte med. 

Andre ferieplaner er avbooket, nå gjelder det å komme i gang der borte. 

Vi har fått oss hus (leier), se under, det skal være vår port i tiden fremover. Det er vårt fra 1.6., det er nyoppusset og Gunnar skal motta nøkkel 14.6.. vi har plukket ut møbler, så det bestilles veldig snart, så det kommer raskest mulig etter at Gunnar har flyttet inn. 

Undertegnede drar bort 27.6.-4.7. for å rigge oss til. Gunnar får forhåpentligvis noen dager hjemme i Norge i slutten av juli/starten av august. Så ser vi hverandre i verste fall ikke igjen før kone og hunder flyr over i starten av november. 

Vi velger å prioritere å kunne leve ganske likt som nå (fremfor luksus-luksus) økonomisk, for å kunne beholde hus, hytte og biler hjemme. Vi (og særlig de som ikke er i arbeid) regner med å reise litt frem og tilbake, og da trenger vi hus og bil når vi er her. Ellers har vi folk som kommer til å benytte seg av hus og hytter i perioder i tillegg, så det er bare hyggelig å ha den muligheten. 

Og med det blir bloggen igjen en plattform for det den en gan ble opprettet for: å oppdatere fra hverdagen vår i USA! Morsomme nyheter i DN 6.mai


Velkommen til oss!
Med tre gjesterom har vi god plass for besøkende, vi håper å kunne ta imot venner og familie ofte i vår nye hverdag 

Og når rektorer skal slutte, går det ikke ut børsmeldinger, men en det legges ut en beskjed på skolens hjemmeside

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar