Etiketter

Elgseter (318) Ferie (121) Hverdag (553) Jul (303) Krokskogen (242) Matauk (63) Reise (249) Salat (22) Saus (9) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (14) butikktips (59) hund (949) interiør (122) jakt (286) mat (460) new York (157) oppskrift (211) restauranttips (130) suppe (7) vinterpalasset (267)

fredag 7. november 2025

6.11.25t


Sporing i avokadoskogen 

Svipp, the killing machine, slår til igjen. Tidenes største firfisle som han har tatt

De skal inn på teppet… Etter det står jeg fritt til å bytte dem mot noe godt å spise

…om du lurte: det er ikke lureri at firfisler slipper halene sine…

Fant igjen flamingoen og gav den en real omgang med skrubbesvampen, så nå får den flyte i bassenget igjen. Den skal få en vaskerunde til, men det får bli litt senere. Godt nok, for nå 

Det ble Eplegløgg som velkomstdrink for gjestene, funker også godt

Gjestene fikk omvisning på laksefarmen først, så kom de til oss for å apise laks. De fikk servert fire forskjellige retter med laks, i tillegg til  Sjokoladebløtkake til dessert
Vi hadde en varm rett, og det var honningglasert laks med kremet spinatpasta

Gravet laks med potetsalat og syltet rødløk

Varmrøkt laks med smørstekt brød, majones, rømme g avokado

Sashimisalat med ponzusaus

Det ble en hyggelig kveld med trivelige gjester

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar