Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 14. juni 2018

Londonlørdag


Lørdag startet vi dagen med å gå fra hotellet til Harrods. Det var en fin start på Londonturen, gjennom Hyde Park. Forbi Kensington Palace, til Royal Albert Hall, via Dianas minnefontene og fuglelivet og Mastaba i Serpentindammen.
Vel fremme på Harrods ble det titting på fancy vesker, parfymer og mat, før vi satte kursen mot The Harrods Tea Room for afternoon tea. Etterpå tittet vi på litt klær (salg!),  før vi satte kursen mot Piccadilly Cirkus. Da ble det shopping langs Regent Street, New Bond Street og Oxford Street. Vi fikk alle fylt hendene våre med poser og koffertene sikret mot undervekt...Da Primark stengte 22.00 bar det til Angus steakhose for middag og Black Cab hjem for å fylle kofferter og sove... En god Londondag!

I Hyde Park


Store trær!


Revebjellene blomstrer i Hyde Park


The Mastaba flyter på Serpentindammen i perioden mellom 18. juni (ikke helt ferdig enda) til 23. september. Den er formet som en egyptisk kongegrav/pyramide, en mastuba, og den er laget av oljetønner.  
Svaner


...og ender...


Sothøns
Albert Memorial foran Royal Albert Hall. Albert Mamorial er et minnesmerke over dronning Victorias mann, Albert.


Dianafontenen


Svømmende og dykkende gjess


Først: teshopping!

Gruppebilde etter at vi har kjøpt oss makroner

Afternoon Tea


Med det: et lite glass Champagne


Sulten sa du..?


Deilig mat!


...og kaker...
Fant disse sneakersene, skulle gjerne hatt (enda) mindre føtter altså!


Fant en skjønn oase på baksiden av Victorias Secret. Hush heter den, og er definitivt et sted jeg vil returnere til neste gang jeg er i London! Nå skulle vi bare ta en rask drikkestopp, men neste gang blir det tid til litt mer! Anbefales for god stemning, skjønne omgivelser og godt på bordet! 
Lekker jordbærdrink


Altså, om det er mulig å bli forelsket i en kjole... -så er jeg det nå! Denne drømmen av en sommerkjole fra Ted Baker (fra London, så det blir jo på en måte en souvernir da...) ble med hjem. Da jeg kom i kassa viste det seg at den var på tilbud også, vinn vinn!


Ja... Det vart nå litt...

Takk til Hege for bildebevis på at jeg også var med! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar