Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (902) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 19. juni 2018

Regnværsdag


What to do..? Vi så fotball, vi prøvde oss på tur-men den regna bort, jeg testet kneet på en liten løpetur på tredemølla-fortsatt ikke hovent-hurra!, vi dro på kino og vi spiste ute, så kom vi hjem og så mer fotball på TV. Poff! Så var den uka over! Vi avsluttet med å se på elg på saltsteinpinnen fra vinduet på rommet til Lakka.

Da Gunnar og Lakka nektet å fortsette da himmelen åpnet seg da vi skulle på tur, ble det en tur i kjelleren. 4 km med intervaller funket bra! (Unntatt da jeg spurtet, er nok ikke helt spurtklar enda...) Så da kan jeg legge inn ei og anna økt i kjelleren fremover altså! :)

Jammen ikke bare bare å kjøre bil i øs pøs regnvær heller... TTT, ekstra med Tid, i slikt vær...

T-Rex, sikker vinner! Vi var godt fornøyd med filmen, verdt å se! 

Vi så filmen på IMAX med 3D, føler seg definitivt inkludert i filmen da


Vi fikk gratis leker på kinoen, så det ble litt lek og moro før middagen kom på bordet... 

Egon Storo ligger ved Storo Kino, funket som bare det! 

Elg på saltpinnen. Lakka markerte at noe var på vei, så da gikk vi inn for kvelden... Dette her er utsikten fra vinduet på Lakka sitt rom. En liten fjorokse holder til hjemme hos oss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar