Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 29. januar 2019

Fra Lommedalen til Salt Lake City på en dag!

Det er effektivt, eller hva? Vi stod opp 03.45 hjemme, kjørte til Gardermoen, fløy til London og videre til Las Vegas før vi kjørte bil til Salt Lake City. Her er noen bilder fra reisen:

Været da vi kjørte hjemmefra

Skal til Las Vegas, så da må vi vel ha med en kortstokk..?! 

Litt underholdning til reisen
 
Fire timer i London, vi spiste frokost hos Jamie's
 

Gunnar gikk for den fulle, engelske typen... 

Vi har landet i Vegas og er i farta videre med leiebilen (de hadde ikke den bestilte Mustang cabrioleten inne, så da ble det SUV. Like greit det, siden vi skal opp i høyden) Vi skal bo på Trump-hotellet når vi returnerer på onsdag. Han skal nemlig sjekke om det henger bilde av presidenten på rommene der... 

On the road, heading north east 
 

Middagen ble inntatt på en skikkelig, amerikansk diner. Peggy Sue's diner i Mesquite. 

T-bone steak og spaghetti. Godt! 

På flyet satt vi ved siden av en kar fra Salt Lake City (og som bor i Las Vegas nå). Vi fikk med oss noen gode tips til turen. Blant annet at Little America Hotel Har de samme eierne og ligger tett i trett med Grand America Hotel, men koster en brøkdel av prisen. Vi gikk for Little America (begge ligger supersentralt til), og likte dekorasjonen i lobbyen veldig godt! 

Noe så godt! Å kunne legge hodet på puta  etter en lang dag på reisefot er fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar