Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 25. mars 2019

Rognliarunden på truger

 På lørdag utnyttet vi godværet og la ut på tur (med appelsin, tyggepinner og termos i sekken)! Vi satset på Rognlia: den blå stien oppover, for så å ta skogen nedover igjen isteden for å følge veien. Første kilometeren fra Tjernsbakken ble veldig behagelig, siden det var folk på hytta der inne, som hadde gått inn med truger. Resten av turen måtte vi tråkke ruta selv, god trening!
Først gikk vi til utkikksposten og satt der leeeeenge, vi bare nøt varmen fra solen og spiste tre appelsiner. Masse C-og D-vitaminer på hele gjengen! Etterpå klatret vi videre oppover lia, ved krysset tok vi til venstre og krysset hele åsen. Det er ganske mye tett skog og noen bratte (les: rett ned) bakker på veien. Men, vi kom frem. Så perfekt siktet vi, at vi kom inn på stien 15 meter overfor der vi tok av veien!
Det er ei god økt, å loffe rundt med truger, og tenk på Lakka da, som helst går foran og «tråkker løype» for oss andre. Og Bamse, som ikke ser, men allikevel smiler HELE TIDEN og som spoler på fremover til tross for småskog med grankvister i alle høyder og råtten snø med en gang han tråkker utenfor sporet (og han synes jo også at vi som tråkker spor går litt vel treigt innimellom også). Alle slappet godt av på sofaen denne kvelden.

Lakka koser seg med å gå i hyttefolket sin løype

Etter at vi tok av ferdigtråkket løype, fikk Lakka gå løs. Da veksler hun mellom å gå som nummer to (bak meg) og å ligge helt først. Hun karret seg først frem til utkikksposten vår

Alle på plass

Har fått satt oss ned
 

Påskestemning 

Bamse koser seg i solskinnet Kos 


Lakka er klar for å gå videre  

Elgspor! Lakka syntes at de var veldig spennende! Ingen tvil om at det bor ku og kalv på Rogaland om vinteren, vi hadde nok skremt dem litt avgårde i dag også. Så blodferske spor over åsen 

Oi oi oi! Dette var gøy! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar