Siden flere skulle på Camp Villmark, passet det godt med et elgtreff på Elgseter på kvelden. Middag for elglaget med følger. Det ble litt snacks først, skalldyrsuppe, elgbiff med hasselbackpoteter, kantarellsaus, stekte gulrotstaver og rosenkål og portvinsgelé og pavlova til dessert. Det ble en veldig trivelig kveld, og veldig kjekt at Gunnar fikk treffe disse jeg tilbringer en del timer med på høsten også.
Vi treffes jo som regel rundt bålet, så det passet godt å fyre opp bålpanna før ankomst
En liten apetizer ved ankomst: tunnbrødchips med Aviar og Gammel Erik nederst, varm chips med blåmuggostdip i midten og salte mandler og spekepølse av vilt på toppen
Skalldyrsuppe fra de fine loppemarkedskålene
Pavlova med lemon curd til dessert
Denne passet til kveldens tema
Det er et godt tegn når kjøkkenbenken er full, da har det vært trivelig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar