En av favorittene våre på grillen, er grillspyd. Enkelt og veldig godt. Alt i ett, vi lager som regel bare potetsalat som tilbehør, siden tilbehøret allerede er en del av retten.
Vi skjærer kyllingfilet i terninger, pølser i biter og legger det i marinade noen timer i forkant av grillingen. Oppi der legger vi også gjerne minichampignoner. Marinaden vår består av rødvin, tomatpuré, ketchup, sukker/honning, pepper, aromat og provencekrydder som er blandet godt sammen. Marinade og kjøtt blandes i en pose, da er det lett å få marinaden til å smøre seg godt med kjøttet.
På spydet stikker vi på en terning spisspaprika, en bit kylling, en cherrytomat, en pølsebit, en halv båt rødløk, en kyllingbit og en minichampignon. Så er det klart til å legge på grillen. (Tips, husk å smøre tomat, paprika og løk med litt olje før steking)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar