Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (202) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 25. juni 2022

St. Hans

 


Vi droppet rømmegrøten, men gikk for tilbehøret, sånn kan det gå når ting skal skje etter jobb. Men, vi syntes vi fikk til mye på en time vi! Enkel spekemat med litt forskjellig tilbehør og Damn fine cherry pie (tips: kjøp opp litt slitne og billige morelleri sommer og lag noen paifyllinger som du putter i fryseren, like godt et år etter) til dessert. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar