Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (119) hund (903) Hverdag (487) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (237) mat (449) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

søndag 19. juni 2022

Wild wild west

 

Vi elsker temafest! -moro å planlegge, moro å gjennomføre og alle har noe å snakke om. Cowboyfest er en favoritt: bra spilleliste, lett for alle å finne noe i klesskapet som passer, enkel meny. Vi skulle holde hus for sommerfest for jobben fredag, så da inviterte vi like gjerne til privatfest på lørdag også, riggen var på plass, så da var det jo bare å kjøre på! 

Jurec tok utfordringen og lagde en kul saloon, vi handlet høyballer, lavvoen kom opp som wigwam, burgere ble stekt på grillen, luftgevær og hesteskokast. Vi hadde en del stæsj og pynt liggende fra tidligere fester, og så utvidet vi repertoaret litt, det blir sikkert ikke siste gang. 

På lørdag hadde vi til og med fotograf på besøk, så svart/hvittbildene er Andreas sine, som vi har fått lov å bruke. 


Velkommen til ville vesten 

På lørdag kjørte vi Mojito som velkomstdrink. Veldig kjekt å kunne servere fra dispenser. Dispenseres vår tar 6 liter, og vi lagde følgende oppskrift: 

Først moste vi en potte mynte og 10 lime (kuttet i skiver/båter) sammen med potetmoser i en bolle og helte det oppi dispenseren. Så hadde vi oppi ca 1 liter isbiter, før vi hadde oppi 1 liter hvit rom og 3 halvannenlitere med Sprite. Rørte rundt, så var det bare å forsyne seg! 

Svipp syntes det var gøy med fest


På lørdag kjørte vi cowboysti først, så folket skulle bli litt kjent med flere enn dem de kom med. Gunnar passet på hesteskokast

Da stien var gjennomført, fikk Gunnar også prøve seg på min post med luftgeværskyting 

Det ble to hester på fredagens fest, her inntar de saloonen 

Gutta i røyken

Burgere og spareribs

Cowboysti er i gang 

Lørdagen var litt mer fuktig enn fredag, da ble grillhytte og badstu fyrt opp utpå kvelden 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar