Etiketter

butikktips (59) Elgseter (318) Ferie (120) hund (935) Hverdag (517) interiør (121) jakt (250) Jul (303) Krokskogen (242) mat (455) Matauk (62) new York (155) oppskrift (203) Reise (236) restauranttips (130) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (264)

lørdag 10. juni 2023

Pizza på verandaen

 


Og der knakk vi koden for hvordan lage pizza på Oomniovnen som ikke klistrer! Anders fortalte det til oss da vi var på besøk der i mai, og det viste seg å stemne. Semulemel til utbakingen er trikset. Det gjør overflaten tørr og enkel å flytte på! Ingen tvil om at det vil bli mye pizza i sommer! Vi tar med masse forskjellige ingredienser til fyllet og deigen ut og så baker vi underveis mens vi spiser. Veldig fornøyde med pizzaovnen! 


Kjevlingen foregår nå med semulemel

Min favoritt, Gunnar foretrekker rød saus. 

Jeg har laget hvit saus av lett creme fraîche, hvitløkspulver, gressløk og srirachs. 

Oppå er det fersk mozarella, revet hvitost, champignon, rødløk, ristede pinjekjerner, granateple, spekeskinke, bacon og kokt skinke


Stekes i ovnen, det bobler godt der inne

Ferdig!

Serveres med ruccola på toppen 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar