Det er fantastisk å reise bort noen dager i førjulsstria, men rammet inn av eksamen og mye på jobb, medfører det en hektisk innspurt før jula. De siste dagene har gått fort, men mye har vi gjort, med både hjemmebesøk til både middag og kaker og bortebesøk i tillegg til innpakking av siste rest med gaver (sånn ca 30?), ferdigpynting, baking av de siste 8 slagene og matproduksjon. Alt har vært koselig, og noen dager med aktivitet til 01.30 går helt fint. Dette er kosestress.
Så var de siste pakkene i papir!
Det har vært korte turer denne uken, til krysset. Hjemme ca halv ett. Men ekstra deilig å avslutte dagene med frisk luft nå
Sursilda er på glass
Gubb’en er klar
Sofiner, i tillegg til Sarah Bernhard, krumkaker, peppermyntekuler, berlinerkranser, cookies (og deig for å steke opp mer etter hvert), tyske skiver og ristopper har det blitt denne uken. Ikke så store porsjoner i år, siden vi ikke feirer julaften og slikt her, men litt å sette frem i romjula er det. Viktig med smaken av jul
Koselig med middagsbesøk på torsdag, da koste vi oss med asiatisk ribbe. Det er så koselig med besøk rundt jul, da er huset alltid klart til gjester, og kakene er klare til servering. Enkelt og veldig kjekt
Jeg skulle jo ha fri fredag for å bake, men selvsagt var strømmen koblet ut i fem timer den dagen… jeg benyttet sjansen til å fure i peisen og lese i et julehefte før jeg dro ut en tur
Har vært på besøk også
Ingen jul uten krumkaker, men bare til fat i år
Svipp koser seg med alle hjemme
Klokken var halv ett, og Sarah Bernhard skulle kjøles ned før hun fikk sjokoladetrekket sitt. Da ble det te, fersk bakst og kortspill
Frokost på senge på lille julaften
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar