Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

lørdag 16. desember 2023

Desember i New York, dag 2

Torsdag var dagen med planer. Christmas Spectacular med the Rockettes på formiddagen og å møte nissen på Macy’s på ettermiddagen. I tiden i mellom ble det litt handel på TJ Maxx og varm sjokolade i Central park. Vi avsluttet dagen på Red Lobster og kunne legge oss mette, sårføtte og fornøyde. Og selv med aktiviteter av det rolige slaget, kunne Gunnar registrere 20000 skritt denne dagen. 

 

Endelig ble det vår tur å kunne entre Radio City Music Hall. Billettene er utsolgt lang tid i forveien, dyre er de også. Vi hadde billetter for to år siden, men da fikk jo alle corona, så showet ble avlyst

Flott lokale

Vi er klare! 

Dette hadde vi booket fordi det noe man «må ha opplevd» og forventningene var helt greie. Men det må sies, dette var gøy! Ser gjerne dette showet igjen og vil anbefale det videre til alle! Vi følte ikke på «tresmak i baken» en eneste gang i løpet av 1,5 timer. Musikk, dans, lys, vi ble holdt i ånde hele veien 

Rudolf

Tinnsoldatene er et av de klassiske numrene

Juleevangeliet var også med. Med sauer, kameler og esel! 


Så tok vi lunsjen på en av favorittene våre på vei tilbake til hotellet

Deilig italiensk mat (med italienske kunder

Who you gonna vall?? Vi syntes bilen lignet på ghostbusters sin

Julepyntet brannbil på vei til Parken 


Det ble varm sjokolade fra julemarkedet ved Colombus Cirkle


Skøytetitting på Woolmann rink

Klare for å møte nissen på Macy’s 

Tar «toget» mot Nordpolen 


Pakkeavdelingen på Nordpolen


Reinen Tip ToeDansende griser (til Nøtteknekkeren)

Oss rein i mellom

Fremme! (Beregn time-halvannen i køen til nissen 


Kor som underholdt på Macy’s

Julepynt inne

Og de flotte vindusutstillingeneSnowglobe Sangria på Red Lobster, så god! 

Og hummer, noe av det aller beste jeg vet. Så var det natta på oss, med utsikt til Empire State building, the Edge og the New yorker fra rommet Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar