Etiketter

Elgseter (318) Ferie (121) Hverdag (529) Jul (303) Krokskogen (242) Matauk (62) Reise (245) Salat (22) Saus (9) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (14) butikktips (59) hund (942) interiør (122) jakt (254) mat (459) new York (157) oppskrift (209) restauranttips (130) suppe (7) vinterpalasset (266)

onsdag 18. juni 2025

Frokostburrito

 

Kutt opp grønnsaker og litt kjøtt. Krydre godt og stek i ildfast form på 200 grader i 20 minutter. Jeg hakket litt mye og ville ikke ha en veldig tjukk omelett, så da fordelte jeg det heller i to former. Jeg brukte: 
1 søtpotet, 1/2 stor gul løk, 1 stor spisspaprika, 15 cherrytomater, 5 små champignon, 2 fedd finhakket hvitløk og 2-3 røkte kjøttpølser. Krydderet jeg brukte var pepper, aromat, hvitløkspulver, løkpulver og italiensk krydder. 

Etter første runde i ovnen, helte jeg over egg blandet med cottage cheese. Til denne porsjonen brukte jeg 8 egg og 3 dl cottage cheese. Kjørte egg og cottage cheese i blender, sammen med litt mer hvitløk- og løkpulver og 4-5 dråper tabascosaus.
Før jeg satte det i ovnen, strødde jeg litt ost over. 
200 grader i 10-15 minutter

Ferdig stekt! 

Jeg brukte en stekespade og kuttet opp omeletten i firkanter. La dem på en tortillalefse med litt ost under. 

Brettet lefsen sammen og stekte det i ovnen på 200 grader i ti minutter til. Vi fikk 12 stykker totalt

Dette ble lekkert og godt! 

Serveres gjerne med litt salsa og rømme til

Jeg pakket burritoene i en plastboks som står i kjøleskapet, og nå har vi frokost og lunsj ut uka. Bare å hente seg. Godt å varme det litt før servering, men ikke nødvendig 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar