Kutt opp grønnsaker og litt kjøtt. Krydre godt og stek i ildfast form på 200 grader i 20 minutter. Jeg hakket litt mye og ville ikke ha en veldig tjukk omelett, så da fordelte jeg det heller i to former. Jeg brukte:
1 søtpotet, 1/2 stor gul løk, 1 stor spisspaprika, 15 cherrytomater, 5 små champignon, 2 fedd finhakket hvitløk og 2-3 røkte kjøttpølser. Krydderet jeg brukte var pepper, aromat, hvitløkspulver, løkpulver og italiensk krydder.
Etter første runde i ovnen, helte jeg over egg blandet med cottage cheese. Til denne porsjonen brukte jeg 8 egg og 3 dl cottage cheese. Kjørte egg og cottage cheese i blender, sammen med litt mer hvitløk- og løkpulver og 4-5 dråper tabascosaus.
Før jeg satte det i ovnen, strødde jeg litt ost over.
200 grader i 10-15 minutter
Ferdig stekt!
Jeg brukte en stekespade og kuttet opp omeletten i firkanter. La dem på en tortillalefse med litt ost under.
Brettet lefsen sammen og stekte det i ovnen på 200 grader i ti minutter til. Vi fikk 12 stykker totalt
Dette ble lekkert og godt!
Serveres gjerne med litt salsa og rømme til
Jeg pakket burritoene i en plastboks som står i kjøleskapet, og nå har vi frokost og lunsj ut uka. Bare å hente seg. Godt å varme det litt før servering, men ikke nødvendig
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar