Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

torsdag 4. august 2016

Annis Pølsemakeri


Når vi er på Vinterpalasset i sommersesongen (når det er snø, er Friisvegen stengt) og har lyst til å kose oss litt ekstra, tar vi gjerne turen til Anni Pølsemakeri på Ringebu (de har også et utsalg i Mathallen i Oslo). Der bugner det av fristelser: både ting du visste du trengte og mye mye mer! Det er primært et slakteri, så her finnes et rikholdig utvalg av spekepølser, ferske pølser, fileter og annen kjøttmat. Vi synes det er ekstra spennende å kjøpe grillmat der: så mange deilige kjøttyper og marinader! Her finnes også en disk med ferdig mat: salater, gryter, kjøttkaker og annet snadder. De har et rikholdig utvalg av oster, både helt lokale, norske og internasjonale. I tillegg finnes blant annet: sauser, marinader, syltetøy, hermetiske varer, brødmat, desserter, krydder, te, kaffe, frossent kjøtt og fisk!
I tillegg til sine utsalg, tilbyr Annis Pølsemakeri catering og kurs (pølsekurs og partering).Når vi drar till Annis har vi aldri en konkret innkjøpsplan, men kommer alltid ut igjen med (minst!) en bærepose med godsaker, og vi har aldri blitt skuffet!

Rådet er altså: om du er i området, ta en tur inom Annis Pølsemakeri og la deg friste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar