Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

tirsdag 27. oktober 2015

Forsinkelser forsinkelser forsinkelser...

Noen ganger går ting tregt og innimellom går det enda tregere... Natt til fredag norsk tid fikk vi beskjed om at det blir forsinkelser med visumprosessen. Gunnar er fortsatt i NY i møter og kommer tilbake om noen dager, men det innebærer at Lakka, Bamse og Tone Svanhild fortsatt ikke vet når vi skal dra, eller når Gunnar skal dra tilbake. Vi visste allerede at vi ikke fikk dra 1. november på grunn av at det ble mye mer som skulle gjøres før søknaden ble sendt, men nå kom beskjeden om at det er mer behov for dokumentasjon fordi bedriften i USA er ny, så da blir alt ytterligere utsatt. Tone Svanhild sin permisjon starter på mandag, og vi hadde gledet oss til å kunne samle flokken igjen og starte på amerikaeventyret vårt.
Men, hva gjør man da, når livet butter litt og det du gledet deg til ikke ble som du hadde tenkt? Jo, da reiser i alle fall jeg ut, ut i friluft! Fikk til og med dagskort på jakt på Ringebufjellet på søndag, så vi var ute. Området vil nok være bedre når det kommer litt snø og elgen trekker opp for å beite vierknopper, og med en del hundre rein her og der akkurat der vi valgte å  gå ut, var det ikke aktuelt å slippe hund. Allikevel, en vakker høstdag med godt selskap og mange viltobservasjoner gjorde virkelig godt på søndag!


Kveldskos med jaktfilm og ost og kjeks på Vinterpalasset lørdag kveld.

Søndag morgen


Speide litt


Lakka
Bamse
Mat er godt!Fire reinsbukker, en som haltet veldig og tråkket ikke ned på venstre framfot, men den gikk sammen med de tre andre, så holdt så langt følge. Har varslet fjellstyret.


Bamse og Birgit

Bamse
Over brua! Tøffe hunder!LakkaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar