Etiketter

butikktips (48) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 5. oktober 2015

Hus: check!

Hipp hurra! Nå vet vi hvor vi skal bo i Albany 1.11.15-(minimum) 31.10.16! Så nå har vi virkelig begynt å kjenne på spenningen og glede oss til overfarten! Huset ligger på en nesten-øy i Mohawk River, sammen med 11 andre hus. Rett over broen, inne på land er det flotte, tilrettelagte turområder! Dermed er vi ikke avhengige av bil for å komme oss på tur, det var viktig for oss. I tillegg vil  det bare ta Gunnar 20 minutter å kjøre på jobb, supert!

Her kan du lese om øya som huset ligger på: Niska Isle

Huseierne minner litt om oss, for noen år siden kjøpte de en stor eiendom med tre boliger som trengte mye oppussing. De bor selv i hovedhuset, leier ut en liten "hytte" til en person og så får vi leie dette huset. Og så har de to hunder, dette regner vi med at er skikkelige folk... ;)

Huset har blitt/blir totalt pusset opp. Innvendig er alt nymalt/ nyfliset osv. og fint, taket er skiftet,  de driver og skifter vinduer nå og veggene ute skal shines opp i løpet av oktober, til sommeren igjen skal de pusse opp garasjen. Prisen ble akkurat det vi mener vi tåler greit, så det er vi også fornøyde med. I dag tar Gunnar mål av rommene (plantegninger er ikke standard i amerikanske boligannonser), så nå kan vi egentlig bestemme oss for hvilken type sofa vi vil ha også...
Utsikt til Mohawk River (og ja, plenklipp er inkludert i prisen...)

Utsikt til Mohawk River fra stua:

Stuen (legg merke til nabohunden som titter inn...)

Spisestue med peis: 

Koselig og nyoppusset kjøkken. Alt av hvitevarer følger med, veldig greit å slippe å kjøpe noe som vi vet at ikke kan brukes hjemme i Norge igjen. Vi hadde dessuten budsjettert med å måtte kjøpe inn, så det endte med at vi sparte litt, det kan man like... 

Fint bad, med BÅDE badekar OG dusj


Vi har fire soverom, så vi har god plass til gjester. Det var viktig for oss å finne et hus med minimum to gjesterom, vi vil jo gjerne ha besøk fra hjemlandet. Det ordnet seg, nå har vi tre gjesterom!  Så kom gjerne på besøk! 


Flotte turområder til hverdags  langs elven/kanalen: 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar