Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 21. desember 2021

John’s pizza

 


Første kveld sammen på Manhattan og det var pizza som fristet til middag. Det fristet veldig med pizza! Etter å ha lett litt på nett gikk vi rett og slett ut for å se om vi fant noe som fristet. Vi gikk ikke langt (etterpå fant vi ut at vi ser stedet fra rommet) før vi så John’s pizza og tenkte, hvorfor ikke? 

Litt kø var det og vi måtte vise vaksinepass og vanlig pass, det var en trygghet å vite at alle var vaksinerte, om ikke annet. Etter hvert fikk vi bord, og kort oppsummert: vi var veldig fornøyd med totalopplevelsen! Nydelig mat, god service, spennende omgivelser og god stemning! Anbefaler et besøk til John’s pizza ved Times Square! 

Stedet er fra 1997, lokalene har tidligere huset en kirke, hvilket fortsatt preger rom, vegger og vinduer. Et spennende sted, med sjel! 


Dette må vel kunne kalles et skikkelig amerikansk juletre

Det stekes pizza i ekspressfart! 

Svær tegning av gamle Manhattan på veggen


Til forrett: hvitløkssnurrer. En kjempesmart variant av hvitløksbrød, også så godt! Snurrenne er fylt med deilig hvitløk, smør og ost, en sikker vinner! 

Tynn, crisp pizza. Skikkelig god! (Gunnar foreslo at vi kunne spise her hver dag i ferien) 

Fire kullfyrte pizzaovner sørger for masse deilig mat, her ser du to av dem 

Glassmaleriet i taket som overbeviste grunnleggeren om at dette var det perfekte sted for en pizzarestaurant. Som du Jan se, glassmaleriet har form som en sirkel med fire like store triangulære stykker, akkurat som en pizza. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar