Etiketter

butikktips (53) Elgseter (301) Ferie (110) hund (760) Hverdag (410) interiør (112) jakt (207) Jul (285) Krokskogen (221) mat (415) Matauk (61) new York (145) oppskrift (179) Reise (202) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (246)

tirsdag 21. desember 2021

Ess—a-bagel



Lite er mer typisk å spise når en er i New York enn bagel! Det måtte selvsagt vi også gjøre, etter å ha blitt tipset om noen episoder fra New York fra Food Insider av bror, dukket  Ess-a-bagel opp som et aktuelt alternativ for oss. 

Vi satte kurset østover fra vårt hotell og fant en laaaang kø, det var visst vårt sted. Etter en time i kø, stod vi med maten i hånden og var klare for brunsj i New Yorks gater. Vi kan ikke annet enn å anbefale stedet videre. Et tips er å bestille maten i forkant, så kan du bare gli forbi køen og ta med deg maten ut (det er uansett ikke sitteplasser her). 

Vi prøvde tre forskjellige bagels (husk at de deles i to, det gir gode muligheter for deling og dermed testing av flere smaker!), min favoritt er melted tuna på hvitløksbagel. Nam nam nam! 


Dette er ikke is, det er kremost! 


Bagels i lange baner


Bagels herfra er populært, her pakkes det og sendes ut

Melted tuna

Fornøyd! 

Eieren hadde parkert utenfor 


Her han du se episoden fra Food Insider



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar