Etiketter

butikktips (56) Elgseter (317) Ferie (119) hund (914) Hverdag (491) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 28. desember 2021

Spise ute i Lake Placid

 


Det er flust av koselige spisesteder i Lake Placid. Og her får du gjennomgående de amerikanske porsjonene også. Koselig og rustikk interiør, rause porsjoner og joviale servitører. 

En ting er uvant for oss, og det er at du ikke kan booke tid digitalt i forveien, de baserer seg på personlig oppmøte og så må du stå og vente kanskje en halvtime, og det er helt «innafor». Ellers: lite å utsette på spisestedene i Lake Placid! 


Middagen ankomstkvelden ble inntatt på Black Bear restaurant Unicorn hot chocolate på The Breakfast Club, det holdt med en på deling… Her får du den beste frokosten med den fineste utsikten rett ut på Mirror Lake

…og der kom frokosten også på bordet… 

Deilig italiensk på Luna Restaurant 

Lokalt øl hadde de også 


Man skal ikke kimse av ferskt og godt brød på bordet altså.., også med nydelig olje med hvitløk til, mmmm… 

Gunnar gikk for mat fra havet

…jeg også, men hummeren er pakket inn i ravioli og deilig vodkasaus (ikke la deg skremme, det er ganske likt sånn vi ville laget tomatsaus hjemme: tomat, ost og en fløteskvett… så godt!) 


Så var det Dack Scack, som vi ble anbefalt ab hun vi leide ski av. Tydeligvis en lokal favoritt, med Pendleton-inspirert interiør, what’s not to love? 

Jeg gikk for Maple Chicken, Gunnar … Rosenkål var en egen snack-rett


Frokost på Across the Street. Den observante leser kan også se at Gunnar har fått seg ny genser 

Dyre priser i kombinasjon med lite snø i bakkene, gav dårlig value for money, derfor stod vi over den planlagte turen i slalombakken. Da fant vi frem kartet vi fikk på skiutleie for å planlegge gåtur istedet


Sånt som gjør meg til en god kunde. Synes alltid det er rørende når hunder blir tenkt på og ivaretatt, Ben & Jerry’s har definitivt gjort jobben her 

Vi kjøpte «frokostdessert» på Cocoa & dough ! Skikkelig deilige kakao (vi gikk for salt karamell og french toast) og donuts! 

French toast

Adirondacks donut 

Siste kvelden fristet pizza noe voldsomt! Veldig gode og akkurat passe store pizzaer fikk vi på Upstairs 


Bjørk er populært i interiøret her. Her henger det fra taket

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar