Etiketter

butikktips (53) Elgseter (301) Ferie (110) hund (760) Hverdag (410) interiør (112) jakt (207) Jul (285) Krokskogen (221) mat (415) Matauk (61) new York (145) oppskrift (179) Reise (202) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (246)

onsdag 22. desember 2021

The Smith

 


Etter noen timer på Macy’s  var sult og tørste sterk! Vi skulle møtes vi Flatiron, men da jeg gikk forbi The Smith, ringte jeg Gunnar og spurte I’m han ville komme hit istedet (og jeg visste jo svaret, han er jo superhappy for å slippe å spise ute (på markedet) slik meningen egentlig var. 

Grunnen til at The Smith fristet, var at det så skikkelig koselig ut fra utsiden, og det var det inne også, absolutt et koselig sted å sette seg ned på! Og med plexiglass mellom bordene, føltes det veldig trygt også, til tross for mange bord. Skikkelig god mat serverte de også, og så hadde vi glemt oss litt: amerikanske porsjoner… Jeg skulle bare ha to forretter… vi delte alt, og det holdt oss mette ut dagen, for å si det sånn. Alt var godt! Men det somkanskje overrasket mest var snack’en vi startet med: hjemmelaget (og fortsatt lunken) potetgull med blåmuggostdip, skikkelig kosemat! 


Chips med blåmuggostdip 

Burrata og M&C 


Gunnar gikk for en hamburger i tillegg som var skikkelig god.  Og det aller meste: hjemmelaget ketchup til friesen, den var god altså!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar