Etiketter

butikktips (53) Elgseter (301) Ferie (110) hund (760) Hverdag (410) interiør (112) jakt (207) Jul (285) Krokskogen (221) mat (415) Matauk (61) new York (145) oppskrift (179) Reise (202) restauranttips (121) Salat (12) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (12) vinterpalasset (246)

tirsdag 21. desember 2021

STK

 

Vi hadde lyst på biff til middag. Gunnar hadde lyst på biff så fort som overhodet mulig (tålmodigheten er ikke særlig stor på julemarkeder og lignende…). Da søkte vi på aktuelle steder rundt Bryant park og fant STK som så fristende ut. Undertegnede skummet raskt gjennom menyen (eller deler av  den viste det seg, den rimelige delen…) og vi bestilte bord der. Kule omgivelser, effektiv service, en dj som spilte vel høyt men gjenkjennelig (les: en god dose gammelt) musikk, gode drinker og utrolig god mat, gjorde at vi syntes dette var verdt pengene (selv om prisen var høyere enn hva vi hadde beregnet)! 

Et «high end» steakhouse som leverer! 

Brødet var verdt besøket alene! Rett fra ovnen med smør pisket sammen blåmuggost på toppen, fantastisk! 

Signaturdrinken Strawberry cobbler var akkurat så søt (men også frisk) som undertegnede liker. Skikkelige bær og kjeksrand på toppen 

Fornøyd (og sulten) 

Biff med bernaise tater tott og m&c 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar