Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (882) Hverdag (485) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (448) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

torsdag 23. desember 2021

Dyker Heights

 



Når en drar til USA i julen, så er det jo for å se julefeiring langt over the top. Da showet vi skulle på på torsdag ble avlyst fordi Candance Bushnell selv hadde fått påvist Covid samme dag, var plutselig kvelden åpent for andre aktiviteter. Dyker Heights hadde vært omtalt tidligere, og nå gikk vi for det. Vi tok banen mot Coney Island (ca 30 min ut og 40 min tilbake, avhenger litt av hvor mange av stasjonene de stopper på), gå av på Fort Hamilton Pkwy, derfra er det ca halvannen kilometer å gå (gjennom hovedgaten og videre). 

Det er privatpersoner som har pyntet hus og hager, og det er helt vilt med lys i området! Det startet på 80-tallet og har utviklet seg siden. Nå er dette et av New York sine største førjulsattraksjoner! Lyset kommer på fra Thanksgiving, men det er på topp fra midten av desember og utover. Har du en ledig kveld når du er i New York i desember, er det definitivt verdt turen. Du kan ta banen som oss, eller så er det også mulig å være med på organiserte bussturer fra Manhattan og ut. 



«Det grønne huset» er en måte å få fokus på sykdommen til sønnen i huset, som har muskeldystrofi, #michaelscause på sosiale medier


















Der det er folk (og ikke minst: unger), er det noen som øyner muligheten for noen kroner inn… Vi talte fire biler med popcorn og kakao. Det gjorde godt med en kakaokopp denne litt friske kvelden 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar