Etiketter

butikktips (55) Elgseter (314) Ferie (117) hund (878) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 28. desember 2021

Gatelangs i Lake Placid

 


Lake Placid er en sånn utrolig koselig småby, en sånn man kan kjenne igjen fra amerikanske julefilmer. Main Street er stedet, med små koselige butikker (elg, bjørn og tur… eneste problemet er at det er så vanskelig å velge!) og  spisesteder. Det er en del som ligger litt lenger unna også, men hovedgaten er et fint sted å vende tilbake til. Her er noen bilder herfra og derfra. 

Islagt Mirror Lake med byens hoved-juletre på siden 


Gatelangs


Vakkert print på en t-skjorte 



Alle byer med respekt for seg selv har da et eget popcorn-hus, ikke sant?! Her finnes alt du trenger i popcornsjangeren




Lake Placid er kjent for en ting (i tillegg til å være en del av the Adirondacks), og det er OL (‘32 og ‘80), det lever de godt på enda 


Stemningsbilde

Adirondacks er kjent for to ting, villmark og stoler. Disse stolene har jo gått som en farsott verden over de siste årene, men det er altså herfra de kommer. 

Stemningsbilde

Også var det den lokale «husfliden» da… SÅ mye som frister, skulle bare hatt mer bagasjeplass… se dette nydelige frokostsettet

Og denne kule bjørnepotta

Caribou til salgs 

…og en liten innendørs bekk då klart… 

Ønsker meg så veldig (minst) en sånn en! 


Byens rådhus 

Mail Street

Biblioteket, her kunne du ta med gratis bøker og kassetter


…denne byen er som hentet fra en julefilm… 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar