Etiketter

butikktips (48) Elgseter (245) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

torsdag 19. november 2015

Manhattan

Gunnar har vært noen dager på Manhattan igjen. Denne gangen rakk han ikke til Albany før han skulle tilbake til styremøte i London og så Norge (han landet i går kveld). Men neste fan han skal over, drar vi alle sammen! Etter å ha vært hos ambassaden har vi nemlig ikke pass før vi får det tilsendt med visum, og dermed kan flytte over! Noen bilder fra uken i NY:

Empire State Building

I helgen bodde Gunnar på Hilton Inn Times Square, sentralt! 


I helgen har vi lenge hatt planer om å være i NY, vi hadde nemlig bestilt tur dit for å feire at Håvard ble 40 år gammel. Siden vi var sikre på at vi var godt etablert i Albany innen den tid, solgte vi flybillettene våre for helgen. Enden på visa ble at Gunnar fikk vært med på litt av feiringen, mens fruen fortsatt var i Norge... Heldigvis lot det seg i alle fall gjøre for Gunnar å treffe gutta noen ganger, kom godt med å gjøre noe hyggelig i en kaotisk hverdag slik det er nå :)
Skoshopping med bursdagsmannen: 

Håvard hadde funnet et bra te-sted i Flat Iron Building, anbefales! Mange gode smaker og varianter å prøve! Les mer om kjeden her: Argo tea

Utsikt fra Top of the Rock

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar