Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

lørdag 7. mai 2016

Albany, dag I

I dag har dagen gått med i butikker og jobbmøte med regnskapsførerne. Vi dro sammen til Crossgates Mall og spiste brunsj før Gunnar dro i møte og TS slo ihjel ventetiden med å tusle rundt på senteret. Deretter ble det middag på senteret før Walmart stod for tur før vi tok kvelden etter en liten sorteringsøkt av bagasjen som skal hjem.Verdens beste kinamat/kyllingrett! Orange chicken !

De har en utrolig bra tegneseriebutikk på Crossgates Mall, kjøpte blant annet mye stasj der til jul. Her marshmallowmannen fra Ghostbusters. Gunnar kjøpte t-skjorter med selvlysende Batman- og Supermann-logo

The Melting Pot. 
Cheddarfondue (cheddar, øl, sennepspulver, hvitløk, worchestersauce og pepper)

Classic Alpine: Gruyere, hvitvin, hvitløk, muskat, sitron og pepper

Kundekort


Praktiske pakninger... 

Vi fortalte servitøren på Melting Pot at vi også lagde Ostefondue innimellom. Da spurte hun blant annet om hvilken ost vi  bruker  og om vi rev den selv. Vi syntes at rivespørsmålet  var veldig rart,  helt til vi kom på Walmart og så denne veggen med revet ost (alt på bildet er forskjellige slag revet ost!)

Litt patriotisk pynt må til 

Det aller aller beste med Red Lobster er disse bisquitsene! Om pakkens innhold er i nærheten av 
de vi får servert på restaurantene,  skal det hamstres når Gunnar skal tilbake hit senere i mai


Så sant så sant (så forbasket at ei pute ville stjålet utrolig mye plass på returen...)
 

Yogasokker, noe jeg ikke visste at jeg trengte før jeg har sett dem. Har sett mye av dem den siste tiden. Nå gleder jeg meg til å prøve dem på torsdag! 🙏

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar