Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (186) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (211)

torsdag 5. mai 2016

Lunch på TAO

TAO er en sikker vinner, og da anbefaler vi å gå for flere småretter fremfor den tradisjonelle forrett-hovedrett. Fritert ris med tunfisktartar, dumplings, rekespyd og sushiroll. Spennende smaker og teksturer, gode munnfuller i kombinasjon med dyktige ansatte og hyggelige omgivelser. Anbefales!



...og så har de en veldig veldig god dessert: bananpudding! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar