Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

lørdag 28. mai 2016

Fornyelse

Litt fornyelse må til innimellom. Denne gangen på Vinterpalasset. På Søstrene Grene er det lett å gjøre kupp, som disse putene som til sammen kommer på under 200,-. Etter min mening ser de atskillig mye dyrere ut enn det som stod på prislappen!
I tillegg har jeg hentet reinsskinnet fra Lille Reinert hos Roars Pels denne uken, så han kom seg endelig til fjells igjen han også (og ser man bort fra prislappen på fellingsløyva, var den prisen også god. Det koster faktisk bare seks hundrelapper å få beredt et skinn!
Vi har også hatt bruk for nye utemøbler både hjemme og på hytta nå, og vi har valgt å prioritere hytta før sommeren, siden heimen i stor grad preges av utendørs oppussing denne sommeren. I går fant vi noen fine stoler på Coop-avtale på OBS!, 990,- for to stoler med et lite sidebord. Vi kjøpte to sett, så vi fikk fire stoler. Teslaen ble definitivt full fra Elverum og opp. Men med hjelp av litt Tetris-teknikk, kom vi oss opp til Vinterpalasset alle sammen. Etter å ha tittet litt på nett og kommet innom Europris-katalogen, fant vi både et fint bord og matchende putekasse, så Gunnar ble sendt på ekspedisjon til Europris på Ringebu i da (vi ville ikke fått plass til flere i bilen med det innkjøpet). Nå gleder vi oss til oppholdsvær så vi kan kose med å spise ute!
To gode hjelpere

En stk. stol

Det ble bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar