Etiketter

butikktips (49) Elgseter (250) Ferie (107) hund (736) Hverdag (363) interiør (97) jakt (142) Jul (209) Krokskogen (190) mat (335) Matauk (54) new York (126) oppskrift (151) Reise (174) restauranttips (109) Salat (10) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (46) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (214)

søndag 11. desember 2016

Hos glasskunstner Astrid Hansen og Willy

Hvert år drar vi til Magnor i løpet av de tre første adventhelgene. Grunnen er enkel: da holder Astrid og Willy åpent hus, så vi får proppet hodene (og hjertene) våre med vakre og inspirerende interiørintrykk og ikke minst kjøpt vakkert glass! Mange av interiørvalgene vi har gjort både hjemme og på hytta har hentet inspirasjon fra låven på Magnor.
Denne tradisjonen har jeg hatt i ca 15 år nå og Gunnar slo seg med på den da vi møttes. I løpet av alle årene har bygningsmassen på småbruket 2 km utenfor Magnor sentrum gjennomgått en total forvandling! Låven ble til enebolig med glassverksted, det lille hvite huset har vært åpent og fylt med gamle ting og nå i år er det Elsas hus som har gjennomgått en total forandring og nå har blitt gårdens galleri!
Låven er fortsatt åpen med kaffeservering og smykker og juletrepynt til salgs, mens resten er å finne i galleriet som ble ferdigstilt akkurat til adventtiden startet!
Når Astrid og Willy pusser opp hus er ingen ting overlatt til tilfeldighetene, taket er hentet fra India, den ene lysekronen fra Venezia har blitt med over fra låven, to nye lysekroner er hentet fra Sør-Afrika,  gulvflisene er fra Marokko og resten av gulvet er kunstgress, kledningen på huset er bølgeblekk!

En spennende miks av tradisjonelt og nytt: superromantiske vinduskarmer og bølgeblekk på veggen

Låven

Kunstgress på gulvet

Lysekrone fra Sør-Afrika og tak fra India

Fargerike duer

Nydelig vinduspost

Fargerikt foran peisen

Utslagsvasken har blitt tatt i bruk til en morsom installasjon (vi har også tatt vare på den gamle utslagsvasken fra kjøkkenet på Elgseter, kanskje den kan få nytt liv...?)

Kaffeserveringen inne. Sjekk de lekre koppene da!

Den største adventsjernen vi har sett!

Sånn ser det ut når vi kommer til Østheim

Astrid og Willy holder åpent lørdag og søndag (10.00-16.00) de tre første adventshelgene hvert år, om du ikke har vært der enda i år er det for sent, men jeg anbefaler på det varmeste å sette av tid til et besøk neste år! 

Trykk her for å besøke hjemmesiden deres. Du kan også søke opp Astrids glass på facebook, der ligger også reportasjen om låven fra Herlige hjem.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar