Etiketter

butikktips (48) Elgseter (245) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (189) mat (317) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

mandag 5. desember 2016

Julestjerne

Den mest typiske juleblomstene må jo være julestjerne. Dessverre er det også den juleblomsten flest reagerer allergisk på. Sånn er det her i huset. Jeg har reagert på den før, og har derfor alltid hatt få i huset og langt unna soverom og slikt og det har gått bra. Men, i år kjøpte jeg fire stykker til god pris på Rema, syntes det var så koselig å kunne putte dem i vinduet mot veien, men, gleden ble kortvarig... På lørdag var vi på gamlestua nesten hele dagen, og gjett om det merktes! Utpå kvelden ble kroppen full av utslett, i tillegg ble det flere runder med flere doser Ventoline, etter å fått skikkelig tung pust...  (Og hadde tatt den daglige allergikokebok...) Følte meg nærmest som en landslagsløper i langrenn! Det er bare å innse at julestjerne er det bortkastet å bruke penger på her i huset.
Vet at en kan kneppe bort de gule blomstene, men det er bare for noen at det har effekt. Vi tar med oss posen med blomster til naboene, håper de kan glede seg over dem! Har lest et sted at de dom reagerer på bjørkepollen også reagerer på julestjerner, da er det ikke noe sjokk at det slo ut her...

Fine så fine, men akk, så ubehagelige... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar