Etiketter

butikktips (57) Elgseter (317) Ferie (120) hund (915) Hverdag (491) interiør (119) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (230) restauranttips (127) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (262)

mandag 16. april 2018

Snøscootersafari på Dagali


Lørdag skulle gutta bruke julegavene sine fra 2016: gavekort fra Truestory på snøscootersafari hos Dagali opplevelser. Gavekortet varte til jul inneværende år, og det viste seg at dette ble sesongens siste snøscootersafari, litt flaks skal en ha! 
Da vi ankom, stod scooterne klare. Det var to scootere tilbringer skulle med på turen, det kjørte de to og to, så det ble seks turister i følget i tillegg til guiden. Naturlig nok var det ikke "fartsmaskiner" som ble leid ut til en slik tur, men våre representant syntes uansett tempoet var greit. 
Turen tok ca. 2,5 timer og var ca. 40 kilometer. Toppfarten ble målt på like i underkant av 60 km/h. Følget observerte elg, selv om ingen av våre så dem. Ferden gikk langs en løype som var kjørt på i hele vinter, samt noe på skogsvei (det viste seg at det var samme veien som resten av gjengen gikk på!). Slik været var på søndag var det en sann fornøyelse å kjøre tur, ingen sur trekk her nei! 
Turen var så bra at det ble mumlet om innkjøp av scooter på turen hjemover, men konklusjonen ble at  det går i alle fall an å dra opp hit en gang for året for å kjøre... Dusj var forøvrig et klart behov ved hjemkomst, eksoslukta setter seg godt i hud og hår og er ikke til å unngå, særlig med tanke på at følget kjørte etter hverandre. 
Om du har lyst på en annerledes tur ut, er snøscootersafari på Dagali absolutt å anbefale! 

Ei som var letta da følget dro avgårde

Klargjøring Gutten i røyken 
På rad og rekke


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar