Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (908) Hverdag (490) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

tirsdag 4. desember 2018

Cupfinale 2018


Søndag var det duket for "årets kamp", cupfinalen. Det er noe med høytidsstemningen. Og selv om desember er en måned i seneste laget, bød ikke det på utfordringer på denne typiske høstdagen. 
Godset ga alt, og gikk til og med i ledelsen, så scoret Mike og så var det aldri mer noen tvil om hvem som skulle ta med seg pokalen hjem... for deretter fulgte Konradsen og Bendtner x2, og resultatet endte 4-1. En cupfinale kan fort bli litt kjedelig, og andre omgang handlet i stor grad om å kontrollere inn seieren, men den bød allikevel på god underholdning. Vi tipper at Harald V også koste seg! 

Kaptein Mike har scoret! 

Greit å kunne følge med på hva familien driver med (Kristian i rødt, Tarzan i mørkt, Erling Kristian i grønn jakke)

Tomec og Anna ble med oss. Erling Kristian hadde fått tak i billetter til to som ikke skulle allikevel, og siden Tomec for et-par år tilbake ytret ønske om å være med på norsk fotballkamp (litt mer aggressive takter på polske supportere) fant vi ut at dette måtte bli en bra julegave på forskudd. Og det ble det, vi var godt fornøyde alle sammen! 


Spillerne har "tatt kongen i handa" og mottatt kongepokalen

Gullregn over lagbildet

Fornøyde tilskuere!  Mye moro for en femtilapp her altså... 
 

...skadefryd er eneste sanne form for glede, er det ikke så... -lite som slår en snurt bergenser...  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar