Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (186) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (211)

mandag 3. februar 2020

Londonlørdag


Dagen startet litt rundt omkring med litt shopping og litt museer. Så møttes vi ved Houses of Parliament for rundtur og afternoon tea. Og hvis du ikke har vært inne i Houses of Parliament før, anbefales det på det varmeste å booke seg en slik tur, det kan du gjøre her: Rundtur Houses of Parliament . Det var stort sett fotoforbud, så vi har ikke så mye å dele i så måte, men å kunne gå gjennom alle disse rommene hvor store avgjørelser tas, gjør noe med deg. Vi gikk for audiotur, og den var veldig praktisk. Alt er oppstykket og du kan lett bla frem og tilbake, så du trenger ikke være redd for å falle ut "og bli der". Vi fikk gå rundt inne i både House of Lords og House of Commons, og det føltes virkelig spesielt. Til slutt hadde vi afternoon tea ved Themsen, en fin avrunding av turen!


Vi rigger oss med lyd


SÅNNE altså, skulle det vært i alle offentlige bygg (hilsen høysensitive for tyggegummislafsing)


Westminister Hall

Mums


Etterpå dro vi rett til Twinings Flagship StorePicadilly CirkusMiddag på Blue Boar (rett over veien for hotellet), anbefales!Åpenbart et lunsjsted for representantene fra House of Commons, de har fått opp egen bjelle her som "ringer inn"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar