Etiketter

butikktips (47) Elgseter (242) Ferie (105) hund (736) Hverdag (360) interiør (95) jakt (141) Jul (209) Krokskogen (187) mat (315) Matauk (54) new York (126) oppskrift (147) Reise (171) restauranttips (99) Salat (10) Saus (8) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (45) Viltoppskrift (9) vinterpalasset (212)

tirsdag 4. februar 2020

Spise i London

Mye, men ikke nødvendigvis så mye fint sies om britisk mat. Men, det finnes mye godt i London. Til middagene våre gikk vi for to tradisjonelle engelske spisesteder, samt en kinesisk. Og, vi var meget godt fornøyd med alt! Så, om du trenger et lite tips, er det bare å bla nedover. 

Four Seasons
Første kvelden spiste vi kinesisk i Chinatown (det var jo tross alt feiring av kinesisk nyttår denne helgen, så da måtte det markeres). Gunnar hadde fått tips fra en kollega, og vi fulgte anbefalingen og ble godt fornøyd. Ikke et fancy sted, men god og autentisk mat. Det vi fant ut er at Four Seasons (Leicester) ikke er et unikt navn i Chinatown, vi stod på forskjellige steder og ventet på hverandre... Og på vei fra det ene stedet til det andre, gikk jeg forbi enda to restauranter med samme navn. Men vår anbefaling ligger tett inntil inngangsportalen, og adressen er 23 Wardour street. Om vi skal anbefale en rett, gå for Crispy Shredded Beef in Bird's nest (nederst til høyre i bildet over). Litt hot, men rågodt!


The Blue Boar
Her får du servert moderne britisk mat. Og da får du definitivt ikke kjedelig britisk mat! Vi spiste Welsh Cawl, kamskjell, Cumberland Sausage & Mash, torsk og annet godt. Vi anbefaler å gå løs på "vintage-rettene" også, her er det tradisjon med en vri!


Ale & Pie
Jeg spiste to middager på hotellet, og det gjør man ikke om man ikke er fornøyd første gangen. Utrolig god engelsk mat, her av den mer tradisjonelle typen. Rimelig og bra! Vi har testet paier (tre forskjellige og alle kan anbefales), Toad in the hole, Fish & chips og hamburger. Maten er super og omgivelsene akkurat slik en Londonpub skal være, så vi anbefaler middag her også vi :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar