Etiketter

butikktips (56) Elgseter (316) Ferie (119) hund (908) Hverdag (490) interiør (115) jakt (239) Jul (301) Krokskogen (238) mat (450) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (229) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 23. november 2020

It's beginning to look a little bit like Christmas...

 

Indiska hadde opphørssalg i helgen. De solgte ut alt, inkludert det de har brukt til vindusdekorasjoner. Det ble med tre "amaryllis" av god kvalitet og en gyllen kvist hjem, og da det ble plassert i kjøkkenvinduet var julestemningen brått på plass! (juleteen ligger på sin faste plass i trauet til venstre, vi er halvveis nede i første pose allerede)

Alle pakkene er ikke bare i boks, men også i papir. Viktig å få sendt av gårde det som skal sendes og leveres det som skal leveres tidlig nå, ingen muligheter for noen sammenkomster der en får gjort unna slikt litt effektivt i år. Uansett: alltid hyggelig å være i boks og slippe å stresse med slikt i desember (obs! tipset herfra er å benytte seg av Black week denne uken, det blir vel mye netthandel på mange i år, og nå er det virkelig muligheter for gode kjøp. Jeg ser de har utvidet angrefrist til januar også!)

Et juletre er oppe allerede (samme bjørka som var oppe i fjor, har stått på verandaen i mellomtiden)

Stella fikk finne veien opp i vinduet (det er jo faktisk advent til helgen allerede, så SÅÅÅÅ tidlig er det jo ikke da)

Klarte å rote frem julelandsbyen fra kottet på søndag. Vurderer om vi burde ha et element til... 

Julemiddag på menyen igjen, bare fordi det er så godt. Bruker tallerkenene som er like de gomo og gofa hadde når vi har "liksomjul"


EK tok med juledessert fra butikken, smakte saftig krydderkake

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar