Etiketter

butikktips (55) Elgseter (316) Ferie (117) hund (879) Hverdag (483) interiør (115) jakt (238) Jul (301) Krokskogen (237) mat (447) Matauk (62) new York (153) oppskrift (199) Reise (227) restauranttips (125) Salat (22) Saus (9) suppe (7) Tilbehør til vilt (6) Tips (49) Viltoppskrift (13) vinterpalasset (260)

mandag 26. april 2021

Lørdagtur: beversøk

 

Med beverkort for to dager i lomma (eller mer presist i disse digitale dager: på telefonen), var det spennende å gå en rekognoseringsrunde langs Hira for å se om det var noe å poste på til kvelds (beveren er mest aktiv ute i den mørke tiden av døgnet). Nydelig vær, nydelig føre, og relativt lett fremkommelig terreng, gjorde at det ble en fin tur for alle involverte parter. På denne turen fant vi to beverhytter der det helt klart var aktivitet. Den første ligger helt inntil Friisvegen, så den forlot vi, jeg ser ingen grunn til å postere i veikanten. Et stykke oppover elva fant vi en annen hytte som også hadde ferske spor utenfor, dette ble målet for jakten. 

Det er for øvrig utrolig fint å gå langs Hira, spennende "gaupeterreng" der du føler deg skikkelig godt plassert i villmarka, selv om Friisvegen går parallelt med elva like ved. Gunnar har faktisk allerede begynt å planlegge somrenes fisketurer. 

Alle koste seg!


Det var en bever her ja, men det er nok litt for lenge siden...

Men her, derimot!

Inspiserer ferske spor


Masse rein i Storfjellet denne dagen

Beverhytta i bakgrunnen

Ser på reinen...

Mange slags spor å se, synes skrittlengden var god på disse...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar